У місті Бровари відбувається гігантська пожежа (ФОТО і ВІДЕО)

Оновлено: горять склади "Технополісу". Початковий стовп диму піднявся більше ніж на 200 метрів, невстановлений об'єкт в районі промислової зони горить вже більше години. За непідтвердженими повідомленнями з соціальних мереж - що як завжди відреагували найпершими - , на початку було чутно звук вибухів.

Пожежа відбувається в районі складів підприємств, або в самих приміщеннях підприємств. В районі пожежі є завод пластмас та шинний завод. Про шкідливість та небезпеку пожежі і диму для цивільного населення нічого не відомо. Про всяк випадок, люди намагаються закрити усі вікна в приміщеннях.

Є інформація, що величезний стовп диму було добре видно з Києва - навіть в районі метро Дорогожичи.

Станом на 16:55 стовп диму стає менше.

Оновлено: за повідомленням Кореспонденту (з посиланням на прес-службу МНС), пожежа розпочалася на складах "Технополісу". За попередніми даними, жертв немає.

Відео:

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам читачів.

Фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Рахунок на BitCoin: 12A3CXQop4ofhJWTmdfffC1m2F5vVu1Wq1

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93

- це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати, на яку платіжну систему ви переслали кошти

Бровари пожежа

Знак гривні
Знак гривні