Поруч з профільним комітетом ВР відбулася акція проти житлового рабства (ФОТО)

Про загрози Житлового Кодексу - чергового продукту життєдіяльності ВР писано не переписано: власники житла фактично перестають бути власниками, потрапляють в кріпосну залежність від "керуючих компаній", які будуть виставляти довільні рахунки за сумнівної якості послуги, для "забудовників" настане рай на Землі - роби з ким і що хочеш.

Тому сьогодні, після того як стала відома інформація про передстартову готовність кнопкодавів прийняти цей законопроект вже влітку, ряд активістів різних організацій (ініциатива "Проти житлового рабства" )провели акцію поруч з приміщенням профільного комітету ВР. В момент найбільшої масовості було присутніми близько двохсот людей, однак завдяки потужному звуковому супроводу депутати, що перебували всередині приміщення, отримали можливість почути точку зору громадян.

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам читачів.

Фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Рахунок на BitCoin: 12A3CXQop4ofhJWTmdfffC1m2F5vVu1Wq1

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93

- це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати, на яку платіжну систему ви переслали кошти

акція протест житло кодекс

Знак гривні
Знак гривні