ШОК! Засновник Фейсбука убив курку, козла і свиню. І з'їв

27-річний мільярдер Марк Цукерберг, засновник соціальної мережі Фейсбук, зробив шокуюче зізнання - він їсть м'ясо тільки тих тварин, які убив сам. Жертвами Цукерберга вже стали (по висхідній) лобстер, курка, свиня та козел - останньому мільярдер особисто перерізав горло ножем.

Коли інформація про цю практику стала відома широким колам стурбованої громадськості :-), на Цукерберга упав вал критики - як від вегетаріанців, так і від гуманістів широкого профілю. Однак роз'яснення, які оприлюднив сам кровожерний мільярдер, розставили якщо не всі, то більшість крапок над "і". У листі, який він надіслав виданню Fortune, Цукерберг повідомив:

Для початку, дозвольте мені пояснити підгрунтя того, що я роблю. Протягом недавнього часу я щороку ставлю перед собою якийсь особистий виклик - щось дізнатися про світ, розширити свої зацікавлення і галузі знань. Я витрачаю майже весь свій час на розбудову Фейсбука, тому ці персональні виклики - це ті речі, які я не мав би шансу робити, якби не виділяв на них окремий час.

Минулого року, наприклад, моїм особистим викликом було вивчення китайської мови. Я виділив годину щодня на навчання, і це був неймовірний досвід. Мені завжди було тяжко вчити нові мови, тож я хотів спробувати справді важку. Це була нелегка для мене справа - у випадку з мовою неможливо щось "розрахувати", на кшталт інших проблем - тобі треба зубрити і зубрити.
....
Цього року мій особистий виклик - це навчитися відчувати вдячність за їжу, яку я споживаю. Я думаю, більшістьлюдей забуває, що заради того, щоб вони могли їсти м'ясо, має померти жива істота. Тож моя мета - не дати собі забути про це. Цього року я майже став вегетаріанцем, тому що все м'ясо, яке я їм, походить від тварин, яких я забив особисто. Наразі це був гарний досвід. Я харчуюся значно здоровішою їжою і багато довідався про фермерство та вирощування тварин.

вбивство

Знак гривні
Знак гривні