«Барселона» розтрощила «Шахтар», не залишивши донеччанам жодного шансу в матчі-відповіді

Довгоочікуваний українськими вболівальниками матч з іспанським грандом світового футболу на «Камп - Ноу» приніс суцільні розчарування.

Як би не було важко вболівати за український клуб через завелику кількість легіонерів, що фактично робить його «українським» суто номінально, але цього вечора за гірників «тримала кулаки» вся Україна.

Навряд чи хто з нас, з огляду на різницю в класі суперників, розраховував на перемогу «Шахтаря», але, принаймні, мали сподівання на бій та гідне протистояння "Барселоні". На жаль, цього й близько не сталося.

Підопічних Мірчі Луческу не можна було впізнати. Ніби ніхто і не готувався до матчу. Гра – ніяка, командний дух - відсутній. Каталонці виглядали абсолютними господарями поля у всіх смислах: і в суто територіальному, і в ігровому.

Голи у ворота «Шахтаря» забивалися з самого початку, регулярно і планомірно та на будь-який смак.

Надія в серцях українських вболівальників зажевріла, коли за рахунку 0:3, Ракицькому вдалося відквітати один м’яч. Але вогник надії згас у наступній же атаці іспанців – 1:4.

Закінчила ж «Барса» так, як і розпочала зустріч, яку дуже важко назвати поєдинком – голом. В підсумку маємо нищівну поразку «Шахтаря» - 1:5, яка перетворює матч-відповідь у Донецьку на цілковиту формальність.

/враженнями від матчу поділився дніпропетровський блогер "Текстів" Олексій Мазур/

гірники Мірчі Луческу каталонці нищівна поразка стадіон Камп-Ноу Ліга Чемпіонів шахтар барселона

Знак гривні
Знак гривні