Провокатори Корчинського посмажили сосиски на Вічному вогні

16 грудня провокатори із так званого "Братства Св. Луки" вчинили акт блюзнірства в столичному Парку Слави. "Митці-нахаби", як вони себе самі називають, посмажили сосиски на Вічному Вогні.

"Братство Святого Луки" - своєрідний "мистецький підрозділ" "Братства" Дмитра Корчинського. Профіль їхньої діяльності - лежить в діапазоні від ідіотських заяв на кшталт "Кабмін захопили сили зла" до відверто блюзнірських акцій.

"Вже 53 роки біля Обеліску Слави в Києві безцільно спалюється дорогоцінний природний газ. Платникам податків це задоволення коштує близько 300 000 грн. на місяць. І це лише одне язичницьке капище «вічного вогню», яких по всій Україні сотні, а то й тисячі. У відповідь на це, 16 грудня Братство Св. Луки провело акцію протесту в столичному Парку Слави, де наочно показало, як громадяни мають користатися «вічним вогнем», пише портал цієї організації",- заявили провокатори.

Неважко здогадатися, яким буде розвиток подій. І дня не пройде, як всі російські ЗМІ розтиражують цей вчинок групки негідників і подадуть його як доказ того, що в Україні "фашисти та націоналісти паплюжать пам'ять полеглих у Другій світовій війні".

В цій ситуації найперше, що мали б зробити політичні сили націонал-демократичного спрямування - НЕГАЙНО звернутися до правоохоронних органів із вимогою знайти і покарати мерзотників. І НЕГАЙНО оприлюднити відповідну заяву у ЗМІ.

сосиски пабєда

Знак гривні
Знак гривні