В Москві продовжуються міжетнічні сутички: хлопчик з ножем накинувся на учня-кавказця, невідомі убили узбека

14-річний підліток вдарив ножем у живіт 9-класника - уродженця однієї з республік Північного Кавказу.

У підмосковному Долгопрудному затриманий 14-річний підліток, який ударив ножем 9-класника, уродженця однієї з республік Північного Кавказу. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах в п'ятницю.

За даними джерела, інцидент стався в четвер вдень у гімназії № 13. Як було встановлено, між двома школярами спалахнула сварка. У результаті в ході бійки учень восьмого класу вдарив ножем у живіт 15-річного учня дев'ятого класу, кавказця за походженням.

В даний час підозрюваний у різанині затриманий. Проводиться розслідування. Встановлено, що причиною сварки, яка призвела до ножового поранення, стали неприязні відносини між хлопчиками.

Напередодні невідомі на джипі стріляли із пмевматичної зброї по мирних москвичах. Свідки стверджують, що номер автівки свідчив про належність до Квказу.

Ще на день раніше, 15 грудня в декількох місях столиці Росії вихіднці з Кавказу і російські націоналісти намагалися влаштувати масвові бійки, проте їм завадила міліція.

Нагадаємо, що все почалося 11 грудня. На Манежній площі неподалік Кремля декілька десятків тисяч російських націоналістів викрикуючи фашистські гасла вшановували память свого однодумця. Акція переросла у побиття кавказців, які опинилися поруч і масову бійку з ОМОНОМ.

На сьогоднішній день блогекри збирають все більше свідчень того, що до у масовій біці з ОМОНОМ 11 грудня неподалік Кремля брали участь активісти прокремлівського руху "Наши".

Тим часом в ніч з четверга на пятницю в Москві продовжували жорстоко бити іноземців.

Так був убитий гомадянин Узбекистану, а в'єтнамець знаходиться в лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою

За матеріалами ТСН, Газета.ru

Зокрема 11 грудня численні акції футбольних фанатів у Москві, присвячені вбитому уболівальнику "Спартака" Єгору Свиридову, переросли у криваві заворушення.

росія міжетнчний кофлік насильство

Знак гривні
Знак гривні