Сьогодні почавя суд над Лозінським

У Дніпровському районному суді Києва сьогодні, 14 грудня, починається суд над екс-нардепом від БЮТ Віктором Лозінським. Як зазначили в Генпрокуратурі, доказів провини екс-депутата більш, ніж достатньо. Також там уточнили, що після суду Лозінському може загрожувати покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Повідомлено, що захист Лозінського проситиме суд звільнити його під підписку про невиїзд. А представник Генпрокуратури нібито клопотатиметься узяти під варту екс-прокурора Голованівського району Євгена Горбенка та екс-начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського.

Як було повідомлено раніше, Генеральна прокуратура передала до Вищого спеціалізованого суду з цивільних і кримінальних справ кримінальну справу Віктора Лозінського.

Нагадаємо, що його обвинувачують у завданні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили загибель жителя Кіровоградської області. Так, 16 червня 2009 року в Голованівському районі Кіровоградської області стався інцидент за участю Лозінського, у результаті чого загинув 55-річний місцевий житель Валерій Олійник.

Інфопорн

лозінський

Знак гривні
Знак гривні