Hello World. Анонімус оприлюднили відео із своїм маніфестом

Оновлено 10.12.2010, 12:10. Сьогодні Анонімус оголосили про завершення атак на сайти

Відтепер вони переходять до конструктивної програми - будуть шукати найцікавіші та найменш відомі фрагменти переписки посольств, і масово поширювати їх всюди, де лише можливо в інтернеті. Дивіться найнижчу картинку, там описаний план дій.

Нагадаємо, скандально відома група Анонімус* за останніх два дні помстилася цілому ряду компаній, осіб та держустанов за їх поведінку по відношенню до Wikileaks. На якись час група змогла зупинити роботу сайтів Мастеркард, Віза, Пост Банк, Пейпел, Сари Пейлін, шведської прокуратури та інших.

Тільки що група оприлюднила відео із своїм маніфестом, яке ви наводимо нижче. Це перший переклад тексту звернення.


"За часів загального обману, говорити правду стає революційним актом."
~ Джордж Оруелл

"Ви можете думати, що ваші дії не мають сенсу і що вони не допоможуть, але це не виправдання, ви все одно повинні діяти".
~ Махатма Ганді

"Той, хто відмовляється від свободи заради безпеки, не заслуговує ні свободи, ні безпеки"
~ Бен Франклін

Hello World. Ми Анонімус. Те, що ви знаєте або не знаєте про нас, не має значення. Ми вирішили звернутися до Вас, засобів масової інформації, та всіх громадян вільного світу, щоб повідомити Вас про наші наміри, потенційні цілі, та наші постійні мирні кампанії за свободу висловлювання думок. Анонімус проводить мирні кампанії за свободу слова у всьому світі, в усіх формах, для всіх платформ

Останні новини про наші зусилля були, в кращому випадку, введенням в оману. Ми не терористична організація або група "хакерів", як стверджують уряди, демагоги, і ЗМІ. Ми різноманітна група, яку цікавить кожен аспект філософії, релігії,та політики , коли-небудь створених людиною. У цей час, Анонімус, як розподілена свідомість, орієнтований на мирні протести за свободу висловлювання думок в інтернеті. Ми звертаємося до світу за підтримкою не заради нас, але заради ваших власних інтересів. Якщо уряд контролюватиме інформацію, він контролюватиме вас. Ми будемо чинити опір, до нашого останнього передсмертного подиху. Приділіть увагу, громадяни та уряди світу.

Історія повна прикладів, які показують, що уряди можуть змінюватися, коли люди єдині.

В якості прикладу в новітній історії: під час руху за громадянські права в Сполучених Штатах в 1960-х років доступ до багатьох підприємств був заблокований, в наслідок мирних акцій протесту проти сегрегації. Своїми зусиллями, протестуючі досягли кардинальних змін у політиці та урядуванні - лише тим, що відмовлялися мовчати.

В рамках пам'яті про цей рух, і про багато інших подібних рухів, ми відмовляємося мовчати. Ми будемо протестувати!

Ось що ми проголошуємо: будь-яка особа, організація, корпорація, та / або державний орган, який підтримує свободу слова та Вільний Інтернет - є союзником Анонімуса. Якщо ви працюєте на придушення свободи слова та Інтернету - ваші зусилля будуть зупинені. Там, де інші робили цю обіцянку і її не викнали, ми робимо цю обіцянку і збираємося її виконувати. Ми хотіли б, щоби ви як громадянин, організація, ЗМІ, або уряд зробили те ж саме, приєднавшись до нас.

Підписано,
Анонімус

* - ми навмисно не перекладали Anonimus як Анонім, а залишили написання як є, як власне ім"я

анонімус Wikileaks скандал

Знак гривні
Знак гривні