На Майдані встановили спеціальні щити, паралельно Янукович виганяє стрілочників

На Майдані Незалежності встановлені металеві щити навколо монумента Незалежності для безпеки громадян під час встановлення Новорічної ялинки. Про це заявили в столичному главку міліції.

Наразі щільними металевими щитами сірого кольору оточене місце, де до ранку п'ятниці перебувало наметове містечко підприємців, які протестували проти Податкового кодексу.

За щитами перебувають військовослужбовці внутрішніх військ МВС України.

Також за цією огорожею вже встановили "скелет" майбутньої ялинки.

Перед нею також за огорожею паралельно вулиці Хрещатик знаходиться понад 10 одиниць важкої техніки, зокрема вантажні автомобілі МАЗ з напівпричепами, ЗІЛ, підйомні крани.

Водночас, на протилежній стороні Хрещатика, де у 2004 році під час Помаранчевої революції стояла сцена, встановлено невеличку карусель, навколо якої також встановлено паркани червоного кольору, за якими несуть охорону військовослужбовці внутрішніх військ.

Очистивши Майдан Янукович паралельно почав звільняти чиновників, які готували Податковий Кодекс

Так Янукович звільнив Тетяну Єфименко, яка була однією з розробників Податкового кодексу, з посади заступника міністра фінансів України Василя Цушка.

Відповідний указ розміщено на офіційному сайті президента.

Янукович звільнив її у зв'язку з досягненням граничного віку проходження державної служби...

Нагадаємо, президент Віктор Янукович обіцяв наступного тижня ухвалити кадрові рішення щодо деяких посадових осіб, які були відповідальними за розробку Податкового кодексу. Про це він заявив в інтерв'ю одному з українських каналів.

КАТ янукович податки

Знак гривні
Знак гривні