Підприємці вирішили не обговорювати з Кабміном ніяких поправок до Кодексу, лише вето

Координаційна рада протестуючих підприємців на своєму засіданні в неділю, 28 листопада, прийняла рішення не обговорювати з Кабінетом міністром ніяких поправок до Податкового кодексу і вимагати виключно вето президента.

Про це "Дзеркалу тижня" повідомив прес-секретар Центрального штабу порятунку українського підприємництва Св'ятослав Швецов.

За його словами, підписаний підприємцями протокол має бути вже переданий до уряду. Він містить "вимога вето президента, без будь-яких переговорів, без будь-яких зустрічей" з представниками Кабміну.

Як зазначив Швецов, підприємці не бачать ніякого сенсу обговорювати що-небудь з Кабінетом міністрів. Він нагадав, що президент України Віктор Янукович у суботу, 27 листопада, доручив Кабміну узгодити разом з підприємцями поправки до Податкового кодексу, якщо це можливо. "Ми вважаємо, що це неможливо", - сказав прес-секретар.

"Тут уже крок за президентом - чи він ветує (Податковий кодекс), або ж він ветує і зміщує Кабмін", - зазначив Швецов.

За його словами, після вето президента має бути створена спільна комісія з розробки нового Податкового кодексу, який влаштує всі сторони, сказав він, відзначивши, що кілька місяців без Податкового кодексу "країна цілком може прожити".

Подробности

КАТ

Знак гривні
Знак гривні