Обережно, гидота! Злодії і обманщики в таборі протестувальників

Треба сказати, коли на антіКАТовому Майдані почали виступати політики, це схвалили не всі протестуючі. Але «народні» підтягуються. Надійшла інформація про те, що на Майдані висловили бажання залишитися Юрій Гнаткевич, Володимир Дончак, Віктор Олійник, Олександр Стешенко, Юрій Триндюк та Борис Шиянов.

БЮТівець Борис Шиянов обіймає посаду генерального директора аудіотекс-компанії ТОВ «WPI-Україна». Сфера бізнесу компанії Шиянова - надання споживачам «інтерактивних телефонних послуг», один із провайдерів на ринку послуг «8-900 ...». За данім журналу «Новий маркетинг», назви проектів «WPI-Україна»: «Нудьгуєш? Зателефонуй! », « Гарячі фантазії ». Тобто Шиянов власник гарячих ліній для онаністів.

Коли я запитував у нього про це, він сказав: «Секс по телефону? Це повна нісенітниця. Чорний піар передвиборчий». «Але як це може буті піаром передвиборчим, якщо повідомлення пролунали вже після виборів? Та й який сенс, ви ж не за мажоритарним округом обиралися?» - «Я знайомий із цими заявами. І спілкувався з службою безпеки своєї структури. Усе це безглуздо».
«Але розкажіть тоді що робіть ваша структура «WPI-Україна »? «Я взагалі не є директором« WPI-Україна», ні її засновником. І не був ніколи. До «WPI-Україна» не маю жодним відношення. Якщо ви і проведете журналістське розслідування, то зможете в цьому переконатися».

Шиянов брехав прямо в очі, адже на сайті ВР у цей момент було написано, що він якраз директор цієї структури. (Ось тут більш детально http://www.ut.net.ua/art/166/0/229 )

Юрій Триндюк - родич колишнього Генпрокурора України Святослава Піскуна, що в свою чергу допомогло йому захопити кілька великих підприємств, в тому числі «Черновецький хлібокомбінат».

Тому будьте обережні, даючи протестуючим гроші, стежте, щоб вони пішли строго за адресою. Злодії і обманщики в таборі.

При цьому наголошуємо, що підтримати підприємців приходять і цілком порядні політики.і з ними варто співпрацювати

майдан говорильня

Знак гривні
Знак гривні