Жодної сенсації: автобуси з підприємцями розвертають без пояснення причин

Під вечір 21 листопада з"явилося багато повідомлень, про те, що міліція завертає автобуси з учасниками завтрашніх акцій протесту. Можна скреготіти зубами від безсилля, а можна діяти асиметрично: увага, пропозиція всім хто знаходиться в Києві! Після кожного такого повідомлення про ментовський беспрєдєл, подзвоніть своєму знайомому, і переконайте його прийти завтра на Майдан! Якщо це зробить хоча б декілька тисяч чоловік, ми зможемо компенсувати всі втрати!

Автобуси з підприємцями, які їдуть протестувати в Київ, розвертають без пояснення причин і не дозволяють продовжувати рух. Про це розповів підприємець з міста Красний Луч Донецької області Віктор Шербінін.

“Наш колектив підприємців, який вирушав до Дебальцево, щоб там сісти на потяг до Києва, співробітники зупинили на перехресті на виїзді з міста”, – розповів він tochka.net.

Підприємець зазначив, що автобус з його колегами змусили повернутися в місто.

Ще одну частину делегації, за словами Щербініна, зупинили на півдорозі до Дебальцево. “Їх наздогнали на середині дороги, тут до Дебальцево 45 км. Автобусу не дозволили рухатися, тому вони пішли пішки”, – додав він.

За словами Віктора Щербініна, на допомогу підприємцям прийшли таксисти, які спочатку відвезли на вокзал підприємців, що залишилися в Красному Лучі, а потім їм вдалося допомогти дістатися Дебальцево і тим бізнесменам, які йшли пішки. Всього на акцію до Києва вдалося відправити 100 підприємців з міста.

Щербінін підкреслив, що ДАІ пояснювало заборону на рух автобусів наказом “підприємців не пускати”.

За чесні податки!

репресії КАТ

Знак гривні
Знак гривні