Підтримай Хмельницький. В місті заарештовано двох профспілкових лідерів, готуються арештувати решту (ОНОВЛЕНО)

Заарештовано кілька представників профспілки захисту підприємництва, надходить інформація про те, що готується арешт ще десяти керівників профспілки. Не виключено, що буде "знайдено" зброю і наркотики, - йдеться у повідомленні Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу. Далі наводимо текст заяви Асоціації:

Нас дивує така оперативність по відношенню до людей, які в робочий час хотіли пройти у державну установу. Замість того, щоб розібратися та дати правову оцінку бездіяльності державних службовців, які були відсутні в робочий час на своїх робочих місцях, було зігноровано позицію десятків тисяч людей, які в рамках Конституції в формі мирних мітингів хотіли донести свої проблеми до чиновників. Натомість, зі сторони голови облдержадміністрації Ядухи В.С. постійно в зневажливій формі та з відвертим глузуванням через ЗМІ та на нарадах звучать грубі висловлювання по відношенню до підприємців, перекручуються факти, чим провокується обурення з боку бізнесу.

Ми вважаємо, що такі дії є політичним замовленням, намаганням на прикладі Хмельницьких підприємців залякати всю країну. Чомусь по відношенню до високопосадовців та "посівальників" ми не бачимо такої оперативності. Чомусь хабарники та ті, хто краде мільйонні суми постійно виходять сухими з води. Чомусь правоохоронці, які були викриті громадськими організаціями за протиправні дії ідуть на підвищення. А люди, яких позбавляють права на працю, з яких знущаються високопосадовці, депутати та уряд, перекладаючи на них весь тягар за заведену в глибоку економічну кризу тими ж високопосадовцями країну, робляться злочинцями.

Звертаємося до всіх підприємців України: проявіть солідарність! Сьогодні знущаються і чинять репресії проти Хмельницьких підприємців, завтра візьмуться за вас.

Пропонуємо

1.При проведенні мітингів вимагати по всій Україні припинити репресії проти підприємців з Хмельницького.

2.Вимагати від президента відставки голови Хмельницької ОДА Ядухи В.С.

3.Вимагати від прокуратури відкрити кримінальну справу проти голови Хмельницької облдержадміністрації Ядухи В.С. зв’язку з невиконанням ним службових обов’язків, а також проти працівників правоохоронних органів та інших посадових осіб за перешкоджання вільного доступу в робочий час в приміщення державної установи, внаслідок чого ними був спровокований конфлікт. Направити відповідні листи до президента та у генеральну прокуратуру.

4.Повісити на своїх робочих місцях вивіску «Руки геть від Хмельницького»! Проводити інформаційну роз’яснювальну кампанію на місцях.

5.Бути готовими адекватно відповісти на дії правоохоронців в рамках чинного законодавства.

Асамблеєю громадських організацій малого та середнього бізнесу в травні місяці вирішено започаткувати облік злочинних дій посадовців, по відношенню до малого та середнього бізнесу. Ми обов’язково відслідкуємо поіменно всіх учасників переслідувань підприємців.

Прийде час і кожен відповість за злочини проти народу України. Строку давності не буде.

Народе України! Нам оголошена війна! Вставайте поки не пізно!

Частный предприниматель

Прес-служба ВО "Свободи" повідомляє, що одному із затриманих Олександру Бартошуку у міліції стало погано. При затриманні йому повідомили, що з ним хочуть поспілкуватися, в якості свідка, але у приміщені МВС затримали і тримають вже друго добу. Вранці 20 листопада Олександру стало погано і він під міліцейським конвоєм був доставлений у лікарню. Лікарі діагностували гіпертонічну хворобу. Зараз він знаходиться в стані після гіпертонічної кризм, його охороняють працівники МВС

Допис на форумі:

В Хмельницькому заарештовують активістів! Ковалевьку на вимогу 10 тисяч підпримців-мітингуючих та страйкуючих четверту добу Ковалевську відпустили. Сьогодні стало відомо, що заарештований вчора по тій самій справі Бартощук Олександр Володимирович з інсультом переведений в лікарню. Прикутий до ліжка наручниками без свідомості під охороною чотирьох міліціонерів. Людині 50 років, переніс два інфаркти. Інкримінють підбурювання та побиття міліціонерів. (строк від 8 до 10 років.) По ринках ходять міліціонери та шукають по фото учасників. По Ковалевській має в понеділок відбутись суд.

Хмельницьких підприємцях хочуть відігратись, щоб ініші боялись. Ініціаторами проведення акції була регіональна асамблея малого та середнього бізнесу, а спровокували представники відомої партії. (На ВІДЕО видно лише прапори "Свобода" - ред.) Винні лишились підприємціі громадські активісти. Сьогодні зазарештована ще одна жінка.

підпримці хмельниччина протест

Знак гривні
Знак гривні