У Запоріжжі посадили студента, який матюкався в чаті

Студент запорізького Гідротехнікуму матюкався в чаті, ображаючи співрозмовників, тому його засудили на п'ятнадцять діб арешту.

У Запоріжжі хлопця засудили за використання ненормативної лексики в Інтернеті. Згідно з постановою Ленінського районного суду дев'ятнадцятирічного студента Дмитра Мальцева засудили до 15 діб адміністративного арешту.

Постійний учасник одного із запорізьких чатів "Чатинет" Дмитро Мальцев, який ховається під ніком – КОЯN уже відсидів у СІЗО.

У протоколі про адміністративне правопорушення сказано, що він порушив громадський порядок, висловлюючись нецензурною лайкою на адресу інших учасників чату, і до того ж не реагував на зауваження.

Його звинуватили у дрібному хуліганстві за статтею 173 Адміністративного кодексу України.

У постанові сказано: "Керуючись статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, суддя постановив Визнати Мальцева Дмитра Володимировича, 09.12.1991 року народження винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ст. 173 Адміністративного кодексу і накласти стягнення на нього у вигляді адміністративного арешту строком на 15 (п'ятнадцять) діб.

За грати його посадили тому, що студент запорізького Гідротехнікуму ніде не працює і не має коштів для оплати штрафу.

ТСН

інтернет запоріжжя фріки

Знак гривні
Знак гривні