Азарівський фашизм не пройде! Податківці стріляють у робітників (ВІДЕО)

У п’ятницю, 25 вересня 2010 року, в Бердянську працівники податкової міліції відкрили стрілянину по неозброєних працівниках одного з підприємств.

Постріли пролунали на території, що належить «Бердянському райагропромзбуту», куди з обшуком прибула податкова міліція, пише «Репортер Запоріжжя».

«Податкова міліція приїхала на підприємство з обшуком. Там стояла відомча охорона підприємства, яка податкову пускати не хотіла», — розповів співрозмовник видання.

Начальник обласного управління охорони здоров’я Наталія Мотовіца розповіла журналістам, що поранені доставлені до 1-ї міськлікарні Бердянська.


Прохання поширювати це фото якнайширше!

«До 1-ї міськлікарні Бердянська з пораненнями доставлені двоє цивільних і один співробітник податкової міліції. Поранення середнього ступеня тяжкості», — сказала Мотовіца.

Працівники «Бердянського райагропромзбуту», які були присутні на місці події, стверджують, що єдиними людьми, які стріляли, були «податківці».

«У п’ятницю, 24 вересня, близько 7.00 ранку на територію, де розміщується група підприємств, увірвалися люди в масках і з пістолетами, а з ними кілька людей у цивільному. Документи не пред’явили. Заблокували прохідну підприємства і офісний будинок. Близько 500 людей не змогли вчасно потрапити на свої робочі місця», — розповіла юрист підприємства Олена Бодасюк.

«Поки озброєні люди в масках блокували вхід, люди в штатському опечатали всі кабінети офісної будівлі і почали проводити виїмку документації», — додала вона.

За словами юриста, як з’ясувалося пізніше, «податківці» прийшли з метою обшуку підприємства «Емікс плюс», яке в даному приміщенні орендує площу в 15 кв.м.
Юрист також спростувала інформацію про те, що була перестрілка з охороною підприємства. За її твердженням, потерпілими є прості робітники.
На відео видно, що представники податкової міліції відкрили вогонь по беззбройних людей.

Налоговая стреляет в работяг. Прокурор Запорожской области санкционирует маски шоу против несуществующей фирмы в Бердянске по адресу где находятся ряд успешних предприятий. Причем реанимируется закрытое дело 2008 года. При этом под шумок пытаются вывести документы других предприятий. Два из них довольно известны в городе обширной социально политикой. Видимо кому то это не дает покоя. Естественно рабочие беспокоятся за свои рабочие места, их не пускают на их работу причем туда где вообще не должна проходить проверка. Налоговики провоцируют людей, причем это делается бездарно и хорошо видно на видео.. Твари в масках начинают стрелять в людей. Одного рабочего ранили пулей в лицо по косательно, двое средней тяжести – в ноги, один в тяжелом состоянии – ранение в низ живота причем в него стреляли в упор. Теперь пытаются замять это дело, уже появился раненый среди налоговой и распространяют ложную информацию , что была перестрелка с охраной предприятия. В одном месте в замедленном режиме хорошо видно как в работяг стреляют на поражение на уровне лица. Короче, беззаконие большого начальства провоцирует подчиненных на преступление и они с легкостью стреляют в людей.

взято тут: http://oko.if.ua/2010/09/26/25148/

P.S. віддаємо належне роботягам з Бердянська - вони не побоялися захищати свої права навіть під кулями. Молодці!

P.P.S. чекаємо від усіх опозиційних сил у ВР (НУНС, БЮТ, "За Україну") запитів до прокурорів щодо цього кричущого випадку.

азаров янукович фашизм

Знак гривні
Знак гривні