Депутати від Партії регіонів: один ріже плакати конкурентів ножем, інший - закидує фарбою

"Ну шо – о содеянном ни на децл не сожалею; сука, плохо шо оно, бля*ь, было бесцветной краской – клянусь! И ножом бы порезал эту харю!" - такими культурними словами пояснює правоохоронцям свою поведінку депутат Стаханівської міськради (Луганщина) від Партії регіонів Володимир Фатєєв.

"А почему нельзя! Я выявляю свое волеизъявление, ну не нравится мне эта харя! И завтра я об этом на сессии оглашу, и шо мне кто скажет! Ну если она тварь, понимаешь? Ни на децл не раскаиваюсь!

– Этот гаишник, щеня, бьет по ногам, сука! Я тебе говорю, я его вольну на*уй, ёб*ны в рот!

Вот я сожалею об одном, что на роже это не осталось. Клянусь!"

Інший регіонал, якого теж взяли на гарячому і тепер "мордуют в застенках" - сумновідомий Арсен Клінчаєв, депутат Луганської міськради, який теж нищив плакати конкурентної політичної сили, закидуючи їх лампочками (!) з фарбою і дописуючи лайливі слова.

Колись Клінчаєв побив у приміщенні Луганської телекомпанії «Ірта» студента Східноукраїнського університету ім. В. Даля Сергія Мельничука. Причина – Сергій відстоював в судах Луганська свої конституційні права навчатися українською мовою в Україні.

Клінчаєву належав атракціон-центрифуга в Луганську, яка забрала життя кількох підлітків. Цей же депутат відкрив свого часу в Луганську музей жертв помаранчевої революції. Тепер - нове звершення.

Чудесні байки, які розповідає депутат Клінчаєв про те, як їхав з дискотеки і встряг у бійку (де його, зокрема, "вдарили по ляжці"), випадково схопивши в руки лампочку з фарбою, можна послухати і подивитися отут.

А ось тут асистенти Клінчаєва розповідають, як вони нищили "ворожу" агітацію.

Джерела: "Чорногора" й "ІнфоКорн"

відео луганщина депутати фріки регіони

Знак гривні
Знак гривні