Росіяни вклинилися в лінію оборони біля Часового Яру, — 24 ОМБр

Російські окупанти змогли вклинитися в українську лінію оборони в районі міста Часів Яр Донецької області, проте про втрату міста не йдеться.

Оборона Часового Яру. Фото 24 бригади
Оборона Часового Яру. Фото 24 бригади

Про це повідомив представник пресслужби 24 Окремої механізованої бригади ім. Короля Данила Іван Петричак, передає Інтерфакс-Україна.

"На жаль, ворогу вдалося вклинитися в нашу лінію оборони, але про провал критичний і втрату Часового Яру не йдеться. Зараз тривають запеклі бої", — сказав Петричак.

За його словами, ситуація залишалася напруженою впродовж останнього місяця, й окупанти чинили спроби штурмів щодня.

"Удень сонце, вночі та ввечері йде дощ, тому був сильний туман, і окупанти використали вкотре зміну погоди на свою користь, щоб перейти канал. Зараз він заблокований, триває робота з локалізації, і зараз усі сили бригади налаштовані на те, щоб знищувати окупанта в тому квадраті, де він зараз заблокований", — розповів Петричак.

Він розповів, що ситуація на фронті в зоні відповідальності 24 ОМБр залишається критично складною, окупанти кратно переважають за чисельністю та намагаються проломити українську лінію оборони.

Росіяни обстрілюють Часів Яр з артилерії, ракетами, здійснюють авіабомбардування, проте оборона міста триває. "Ситуація контрольована", — наголосив Петричак.

наступ окупантів оборона сходу битва за донбас часів яр

Знак гривні
Знак гривні