"Білі Янголи" з Донеччини навчають поліцейських Сумщини, як евакуювати людей

За два тижні, які триває Курська операція, з громад Сумської області евакуйовано понад 5 тисяч осіб. Ці громади найбільше потерпають від ворожих обстрілів. Поліцейські з загону "Білі Янголи", який було спеціально створено на Донеччині для евакуації цивільних, навчає своїх колег з Сумщини, як правильно проводити евакуацію.

Фахівців евакуаційних груп навчать швидко орієнтуватися в нестандартних ситуаціях, надавати домедичну допомогу в екстремальних умовах та застосовувати навички кризової комунікації.

бя

Свій досвід "Білі Янголи" Донеччини раніше передали харківським та херсонським колегам.

“Практика підтверджує: часто евакуація — це єдина можливість зберегти життя та здоров'я цивільного населення”, — цитує міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка Департамент комунікації МВС.

бя1

Раніше Texty.org.ua писали про те, що поліцейські з підрозділу "Білі Янголи" виконують багато додаткових функцій — вони працюють як парамедики, військові, рятівники та правоохоронці. Одне з найважчих завдань для поліцейських, які займаються евакуацією на Донеччині — вмовити людей залишити свої домівки і виїхати з постійно обстрілюваних територій.

евакуація білі янголи поліція

Знак гривні
Знак гривні