Як батальйон К-2 протидіє новій тактиці окупантів — штурмам малими групами. Відео боїв

Бійці батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади показали на відео, як вони відбили російський штурм на одній з ділянок фронту.

Відбиття штурмів

Заступник командира батальйону на псевдо Оскар зазначає, що на відео можна побачити, як противник змінив тактику з великих механізованих колон до маленьких штурмових груп.

"Але ця тактика також не принесла ворогу жодного тактичного успіху", — наголошує Оскар.

Перед штурмом українських позицій російське командування відправило своїх саперів на мотоциклах, щоб вони розмінували ділянку місцевості, по якій мала їхати бронетехніка.

Однак російських саперів зустріли вогнем піхотинці батальйону К-2 разом з операторами БПЛА, які здійснювали скиди на окупантів.

Читайте також: Чому росіяни охоче вмирають у "м'ясних штурмах" і чинять самогубства на полі бою (ПОГЛЯД)

"Зазначимо, що навчити солдата саперної справи — задача не з легких, та росіян це не зупиняє, вони можуть дозволити використовувати навіть навчених спеціалістів у якості "одноразок".

За мотосаперами уже традиційно виїхала МТ-ЛБ з десантом, яку наша безстрашна піхота розвалила з близької дистанції за допомогою РПГ. Потрапивши в наш окоп, десант росіян міг зрозуміти, що вони зайшли в ту саму кілл-зону, завчасно заготовлену для них пастку, та уже було занадто пізно", — розповідають бійці батальйону К-2.

Версія без цензури: https://t.me/k_2_54/347

"Окупанти на якийсь час змінили тактику і замість великих колон досилають по одній або дві МТ-ЛБ з десантом. Цікаво, чи здогадується росіянин, який їде в "мотолизі", що вже за кілька хвилин він буде горіти живцем під своєю ж машиною? Питання, звісно, риторичне", — коментують друге відео бійці.

Версія без цензури: https://t.me/k_2_54/350

штурмові загони К2 тактика м'ясорубки оборона зсу відео бої

Знак гривні
Знак гривні