Відео дня. Воїни 79 бригади відбили один з наймасштабніших штурмів окупантів

Бійці 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади повідомили, що відбили один з найбільших російських штурмів за весь час повномасштабної війни на Курахівському напрямку.

"Армія окупантів одночасно застосувала 11 танків, 45 бойових броньованих машин з десантом та 1 бойову машину підтримки танків «Термінатор». Атакували росіяни і на мотоциклах — виїхало 12 «гонщиків».

Ворожі колони висунулись для атаки на світанку. Штурм почався відразу з кількох напрямків.

Аеророзвідка 79-ки виявила російську техніку ще далеко на підступах. По бойових порядках окупантів відразу почала працювати наша артилерія", —описали подробиці штурму у 79 ОДШБр.

У бригаді розповіли, що перші танки і бойові броньовані машини почали зупиняти оператори ударних дронів. Далі у бій вступили протитанкісти. Чимало техніки підірвалось на мінах, розставлених саперами 79-ки.

"Після підбиття перших танків і бронемашин, інша техніка кинулась тікати з поля бою. Піхоту, що порозбігалась по посадках, добивали скидами наші пілоти", розповіли бійці.

У підсумку бою десантники підбили шість танків та сім ББМ з піхотою. Спалили усі 12 мотобайків, знищили 40 росіян та 37 поранили.

відео війна втрати ворога штурм знищена техніка

Знак гривні
Знак гривні