"Птахи Мадяра" оголосили набір на понад 100 цивільних професій, зокрема й для українців за кордоном (ВІДЕО)

Український 414 окремий батальйон ударних безпілотних авіаційних систем «Птахи Мадяра» був розширений до полку та розпочав рекрутингову кампанію.

Як зазначив Роберт Бровді, більше відомий як Мадяр, йдеться про «компонентну мобілізацію» — відкриття 119 видів вакансій для цивільного населення.

Він уточнив, що це пропозиція для українців в Україні, а також для тих, що перебувають за кордоном, пропозиція для науковців, виробників та розробників, бухгалтерів, юристів, прессекретарів, зварювальників та інших.

«119 типів вакансій, кожен українець сьогодні може знайти своє пряме призначення і долучитись до великої справи — найвисокотехнологічного, високоефективного і найбільшого у світі ударного підрозділу безпілотних авіаційних систем», — повідомив Мадяр.

За словами командира, тепер, коли "Птахи Мадяра" стали полком, це «наступний рівень еволюції підрозділу», а також «безпрецедентний за масштабами набір особового складу».

Командир полку окремо відзначив, що його підрозділ також активно шукає українців за кордоном, для чого у Британії та країнах Східної Європи розгорнуть відділ рекрутингу.

«Маю пропозицію для українців, що проживають за кордоном та висловлюють бажання приєднатись до війська, але переймаються ризиками повернення та остерігаються не компонентної мобілізації — ми маємо на то рішення. Нехай — це експеримент, але рішення є.

Я, як командир «Мадяр», гарантую кожному з відібраних за кордоном, потенційним рекрутерам, членам команди «Птахів Мадяра» повний супровід починаючи від кордону, закінчуючи ВЛК», — додав Роберт Бровді.

Заповнити анкету можна за посиланням: https://forms.gle/C1KXp8TrB6AbLigD7 (перелік вакансій у пункті 36)

рекрутинг зсу птахи мадяра аеророзвідка

Знак гривні
Знак гривні