Як бойові медики 112-ї бригади взяли у полон механіка-водія російського "танка-сараю"

Двоє бойових медиків 244 батальйону тероборони ЗСУ 112-ї окремої бригади взяли у полон механіка-водія російського танка-сараю, про який повідомлялося раніше, коли окупант заблукав і підійшов до них спитати, як проїхати до Кліщіївки.

Скриншот з відео
Скриншот з відео

Про це розповіли бійці 112-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

"Ворожий «танк-сарай», який розлетівся 17 червня мережею, слугував лише бронетранспортером для перевезення особового складу, бо гармата в ньому не працювала.

Блукаючи вночі в районі Кліщіївки, він побачив М113 («Мку») з 5-ї окремої штурмової Київської бригади, які допомагали евакгрупі медиків нашої бригади, і подумавши, що то свої – став їхати за нею.

«Мка» трохи здивувались, що за нею ганяється танк і може стрельнути, і тому сховалась в посадку. Танк доїхав до посадки, і механ вийшов запитати, як проїхати до Кліщіївки", – розповідають подробиці військові.

Повідомляється, що в той час з М113 вийшли бойові медики 244 батальйону з позивними "Тойота" та "Мокрий" і взяли у полон механіка-водія "танка-сарая" на ім'я Толік.

"Після цього Толіка забрали в "Мку" і поїхали. А вже зранку бійці 22 механізованої бригади, проїжджаючи повз, побачили "погано лежачий" танк і затрофеїли його разом з рештками екіпажу, які там сховались", − підсумували у 112 ОБр ТрО.

Раніше ми писали і публікували відео про те, як бійці 22-ї ОМБр захопили російський "танк-сарай" і полонили його екіпаж.

історії танки рф полонені окупанти трофеї

Знак гривні
Знак гривні