Бійці 22-ї ОМБр захопили російський "танк-сарай" і полонили його екіпаж (ФОТО, ВІДЕО)

Бійці 22-ї механізованої бригади в районі Кліщіївки на Бахмутському напрямку захопили російський Т-62, над яким був наварений так званий "сарай" з металевих листів. Також військові взяли у полон екіпаж цієї ворожої бойової машини.

Джерело фото: mil.in.ua
Джерело фото: mil.in.ua

Відео захоплення російського танка бійці 22 ОМБр опублікували у мережі.

"Завдяки спільній та злагодженій роботі підрозділів безпілотних систем, артилерії та піхоти вдалося захопити в полон Т-62 та екіпаж окупантів", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що відтепер "танк-сарай" Т-62 нищитиме противника.

"Близько 4 ранку наші піхотинці отримали команду зайти в певну точку, де вже був зупинений російський танк. Його вдалося зупинити завдяки арті та нашому підрозділу безпілотних систем – вони ганяли його вночі, дезорієнтувавши. Тобто танк був уражений і дезорієнтований. 

Наші піхотинці полонили двох [росіян]. Один сидів з гранатою, хотів себе підірвати, але дипломатичними зусиллями вдалося переконати його жити та здатися в полон. Третій [росіянин] вискочив і втік, його взяли в полон наші сусіди", – розповів обставини події пресофіцер 22-ї окремої механізованої бригади Віталій Соколенко в коментарі УП.

втрати ворога трофеї зсу танки рф захист бронетехніки

Знак гривні
Знак гривні