На Київщині маршрутка провалилася під землю: чому так сталося (ФОТОРЕПОРТАЖ)

22 квітня на території Іванківської громади поблизу села Олива, що на Київщині, сталася масштабна аварія.

photo_2024-04-22_11-24-57
photo20240422094018
photo_2024-04-22_10-17-03

Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що мікроавтобус, який віз людей на роботу в село Пісківка, провалився під землю через обвал дороги

У салоні пребували девять пасажирів: водій і працівники лісництва.

«За результатами проведених аварійно-рятувальних робіт, було виявлено двох загиблих та семеро людей у тяжкому стані», — повідомили в ДСНС Київської області.

Бригади «швидкої» направили постраждалих до бородянської та іванківської лікарень, а також до двох київських шпиталів. Відомо, що загиблі унаслідок ДТП — чоловіки віком 22 та 35 років.

Як повідомляє поліція Київщини, попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen», не дотримавшись безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки, допустив зʼїзд у прірву.

Біля місця смертельної аварії, де мікроавтобус провалився під землю, не було попереджень про прірву на дорозі, розповіли у поліції Київської області у коментарі hromadske.

Як розповідає у сюжеті ТСН, унаслідок обвалу дороги утворилася яма завглибшки 4 метри. За попередньою інформацією, причиною стало те, що трасу підмило водою після останніх сильних опадів.

Наразі поліцейські встановлюють, чи провалля утворилося у ніч перед аварією і водій не побачив його під час руху, чи величезна яма виникла після проїзду мікроавтобуса. Слідчі опитують постраждалих і після встановлення усіх обставин аварії нададуть правову кваліфікацію інциденту.

київщина аварія ДТП

Знак гривні
Знак гривні