Як збільшити мотивацію українських громадян долучатися до лав ЗСУ — реєстрація на презентацію та обговорення соціологічного дослідження

Логіка війни невблаганна — вона потребує людей. І чим вищою буде мотивація майбутніх призовників, тим вищими будуть шанси нашої країни на перемогу у цій війні. Але як збільшити мотивацію українських громадян долучати до лав ЗСУ?

Команда аналітичного видання Texty.org.ua запитала про це в українських чоловіків призовного віку — ми замовили дослідницькій агенції Info Sapiens соціологічне дослідження, щоб зрозуміти, що мотивує чоловіків іти служити, а що — викликає страх.

Результати цього дослідження ми представимо та обговоримо під час публічної дискусії «Як збільшити мотивацію українських громадян долучати до лав ЗСУ», яка відбудеться у Києві 27 лютого, о 13:30 (про місце проведення повідомимо зареєстрованим учасникам 26 лютого).

Спікери заходу:

Будемо раді бачити на обговоренні представників медіа, військових експертів, реформаторів та представників влади, які опікуються змінами у ЗСУ.

Щоб долучитися, зареєструйтеся тут.

Якщо виникнуть питання, телефонуйте за номером (050) 245-89-53 — Тетяна Колісник, комунікаційна менеджерка Texty.org.ua

анонс зсу Обговорення

Знак гривні
Знак гривні