Росія планує продовжувати війну до 2026 року і захопити три великих українських міста (КАРТА) — Bild

Росія планує продовжувати війну до 2026 року і захопити Харків, Дніпро та Запоріжжя. Новою лінією фронту має стати річка Дніпро.

Джерело: Bild
Джерело: Bild

Про це пише військовий аналітик Bild Юліан Рьопке з посиланням на дані джерел у розвідці.

Згідно з цією інформацією, влада РФ розраховує на зниження підтримки України Заходом, а також на імітацію мирних переговорів, щоб ввести світову спільноту в оману щодо "мирних намірів" Росії.

Насправді в Кремлі не планують ніякого перемир'я і розробляють новий середньостроковий план війни в Україні.

Що передбачає план

"Усі східні території лівіше Дніпра мають бути завойовані протягом 36 місяців, – заявило джерело. – Тоді річка стане новим фронтом".

За даними розвідки, влада РФ готова щорічно втрачати в Україні до 100 000 солдатів.

Що каже наша розвідка

Видання LIGA.net звернулося за коментарями до представника ГУР Андрія Черняка, який підтвердив наміри окупантів просуватися на фронті далі, але зазначив, що Росія не має необхідних для цього військових ресурсів.

"Путін учора на пресконференції все озвучив. Вони намагатимуться і збираються йти далі, але достатніх сил та засобів не мають", – сказав Черняк.

Що сказав Путін

Під час "прямої лінії" 14 грудня диктатор Володимир Путін сказав, що "мир настане лише тоді, коли Росія досягне своєї мети". Американський Інститут вивчення війни (ISW) написав, що таким чином глава Кремля вкотре висловив своє небажання брати участь у переговорах з Україною та заявив, що мир буде лише тоді, коли Росія досягне своїх максималістських цілей, які рівнозначні повній капітуляції України та Заходу.

Представник Білого дому Джон Кірбі зазначив, що Путін ще раз підтвердив свою мету — повністю захопити Україну та підкорити її народ, а тому Конгрес США має ухвалити новий пакет допомоги Києву якнайшвидше.

Ремарка Texty.org.ua: Попередній план Кремля, який Bild опублікував до початку великої війни, російські загарбники виконували майже в деталях. Докладніше про це читайте тут: Німецьке видання Bild оприлюднило ймовірний план Кремля з підкорення України та тут: Попередження проігноровано. Що писали ТЕКСТИ за два місяці до широкомасштабного вторгнення Росії.

план війни стратегія рф агресія рф карти російсько-українська війна

Знак гривні
Знак гривні