Війна без прикрас. Сенцов показав жорсткий окопний бій під Авдіївкою (ВІДЕО)

Український режисер, колишній політв’язень Кремля, військовослужбовець ЗСУ Олег Сенцов показав відео важких окопних боїв. Він пояснив, що хоче, щоб правду про війну бачило більше людей.

Скриншот з відео
Скриншот з відео

У 30-хвилинному відео показано, як українські захисники протистоять інтенсивним штурмам російських окупантів. Відбиваючи атаки загарбників, поранення дістають кілька бійців. Серед них і сам Сенцов.

Усі розмови на відео відбуваються під звуки постійних пострілів, які не стихають навіть на кілька секунд.

Як повідомив журналіст Юрій Бутусов, на відео зафільмовані фрагменти бою українських воїнів із 47-ї ОМБр "Маґура" з росіянами поблизу Авдіївки, що відбувся у жовтні цього року.

"Це кадри штурму російських військ наших позицій на світанку одного з днів цієї осені під Авдіївкою. Варто переглянути всім, хто хоче зрозуміти, що таке бути українським військовим, який на "нулі" сьогодні боронить нашу країну на одній з найгарячіших ділянок фронту. Це тільки один епізод цієї страшної війни, яку веде проти нас ворог, але для наших захисників це щоденна робота, за яку, на жаль, багатьом доводиться віддавати своє життя. На щастя, у цьому конкретному бою всі наші герої залишилися живі.

Але хочу звернути увагу на те, як наші захисники ставляться до поранених і, своєю чергою, поранені до своїх побратимів у важких бойових ситуаціях. Одні готові виносити поранених на собі, а інші просять надати їм автомат і залишити в окопі – сам на сам з ворогом", – зазначив Бутусов.

окопна правда сенцов зсу відео війна авдіївка

Знак гривні
Знак гривні