Підтримайте українську журналістику на міжнародному конкурсі. Проголосуйте за проєкт ТЕКСТІВ

Проголосуйте за проєкт ТЕКСТІВ з короткого списку номінацій на конкурс Information is Beautiful Award. Це міжнародний конкурс, у якому змагаються тисячі видань, зокрема найвідоміші світові медіа.

Проєкт ТЕКСТІВ "Відтінки темряви". Як відключали електроенергію в Києві та Львові
Проєкт ТЕКСТІВ "Відтінки темряви". Як відключали електроенергію в Києві та Львові

Нагадаємо, що дата-проект «Відтінки темряви» (інфографіка про відключення електроенергії в Києві та інших містах минулої осені-зими) потрапив у короткий список міжнародного конкурсу IIB.

Окрім перемоги в номінації, на яку ми сподіваємося, є можливість отримати нагороду за результатами голосування спільноти.

Кожен може проголосувати до 15 жовтня.

Як це зробити (покроково).

  1. Зареєструйтеся на сайті конкурсу й увійдіть у свій акаунт.
  2. Зайдіть на сторінку номінацій (shortlisted) і біля потрібного проєкту натисніть кнопку проголосувати.
  3. Прямий лінк для голосування за проєкт ТЕКСТІВ: https://www.informationisbeautifulawards.com/showcase/6278-shades-of-darkness?fbclid=IwAR2R1ChVtaVrfnmZ-fvC7E7SPoJZ5qeDnwdlQE6W1JpMke1CAeZF_Bdi2Tw

Можна голосувати лише за один проєкт в кожній з дев'ятьох категорій (проєкт ТЕКСТІВ – у категорії Humanitarian), змінити свій голос неможливо.

Важливо: сайт дозволяє голосувати навіть без реєстрації, але враховуються голоси тільки зареєстрованих учасників. Тому реєструйтеся і голосуйте зі свого акаунту!

тексти журналістика даних конкурс редакційне

Знак гривні
Знак гривні