Відео контрнаступу: бойові навчання штурмової бригади, робота снайперів і рятівний австралійський Bushmaster (ДОБІРКА)

ТЕКСТИ зробили добірку різноманітних відеокадрів російсько-української війни.

Бойові навчання 14-ї штурмової бригади "Червона калина" Національної гвардії України.

Відео з 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, на якому зафіксовано удар з HIMARS по російській гаубиці "Мста-Б" (швидше за все, Д-20) в районі Бахмута.

Два російські танки, включаючи щонайменше один Т-80БВ, були знищені українською армією під час спроби російської атаки на Новоселівське Луганської області.

Знищення російських самохідних гармат та вантажівки КамАЗ 6✕6 під час поповнення боєкомплекту. Це епічно! Такого ми, здається, ще не бачили.

Російський танк Т-80БВ був знищений боєприпасами українських безпілотників у районі Водяного Донецької області.

Дуже рідкісні кадри, на яких українські військові використовують портативну установку розмінування УР-83П. Ця важлива установка призначена для прокладання доріжок на мінних полях шириною 6 метрів і довжиною до 120 метрів. На даному етапі війни нам потрібно більше таких.

Австралійський Bushmaster рятує життя наших бійців на Донецькому напрямку. Військові 80-ї десантно-штурмової бригади діляться власним досвідом роботи з цією машиною.

Попри літню спеку в Україні, ми не рекомендуємо залишати люки відкритими. Адже оператори українських безпілотників легко можуть підняти +35 °C до пекучих +2500 °C!

відео контрнаступу слава зсу російсько-українська війна

Знак гривні
Знак гривні