Як вдалося втілити зухвалу операцію зі знищення окупантів в окопах: розповідає оператор ССО "Дикий" (ВІДЕО)

Командування Сил спеціальних операцій ЗС України оприлюднило інтерв'ю з автором відео, де група CCO України заходить в окопи росіян і нищить ворога прямо на його позиціях (ці кадри ТЕКСТИ публікували у добірці відео контрнаступу).

Відео цієї ризикованої та зухвалої операції зняв оператор 73-го морського центру спеціального призначення з позивним "Дикий".

Він був у складі бойової групи, яка виконала це завдання, і розповів, яким чином бійці ССО змогли зайти на ворожі позиції непоміченими, як розстрілювали противника і чому під час операції не взяли жодного полоненого.

Як розповідає "Дикий", під час операції він знищив четверо російських загарбників. Вилазка відбулася на південному напрямку фронту.

Воїн спростував фейки росіян про те, що ССО нібито розстрілювали беззбройного противника. Російські окупанти мали зброю та гранати.

"Зарились вони дуже добре, глибина окопу 2 метри. Плюс бруси 30-40-50 см. Доволі глибокі, хороші окопи, які нас надалі рятували від їхніх танкового обстрілу", – каже "Дикий".

ссо спецоперації втрати ворога відео

Знак гривні
Знак гривні