Сезон "бавовни" у Криму триває: удари по мостах у районі Чонгара (ФОТО, ВІДЕО)

Вранці 22 червня було завдано удару по двох мостах у районі Чонгара, які з'єднують материкову частину України з тимчасово окупованим Кримом.

Про це повідомили російські пропагандистські ресурси й представники окупаційної влади.

«Вночі було завдано удару по Чонгарському мосту. Постраждалих немає. Наразі вибухотехніки проводять експертизу для оцінки типу боєприпасу. Профільні служби розпочали обстеження дорожнього полотна», – написав окупаційний ставленик в Криму Сергій Аксьонов.

photo_2023-06-22_06-40-33.jpg

Фото з телеграму Сальдо

Водночас гауляйтер тимчасово окупованої Херсонщини Володимир Сальдо заявляє про пошкодження кількох мостів між Кримом та материковою частиною України. За його словами, обстріл здійснювався ракетами Storm Shadow.

photo_2023-06-22_06-39-48.jpg

Фото з телеграму Сальдо

У кримських пабліках з'явилася інформація, що удару було завдано по мосту через Чонгарську протоку, де розташований автомобільний пункт пропуску, а також переправу через озеро Сиваш західніше.

У зв'язку з пошкодженнями рух організовано за резервним маршрутом. За даними Telegram-каналу "Кримський вітер", поки триває обстеження конструкцій Чонгарського мосту, окупанти спрямовують весь трафік через Армянськ.

обстріли міст чонгар бавовна крим

Знак гривні
Знак гривні