Вибухи в порту Бердянська: "бавовна" на позиціях окупантів "розквітає" дедалі частіше

Сили оборони завдали ракетного удару по російських об’єктах у порту тимчасово окупованого Бердянська.

Про це повідомили у Бердянській міській військовій адміністрації.

"У Бердянську знову розквітає бавовна! Є влучання по позиціях окупантів. Дякуємо ЗСУ за те, що наближають звільнення міста", — йдеться у повідомленні.

У БМВА також розповіли, що, за попередніми даними, з порту тікають російські кораблі й що "у результаті бавовни в Бердянську поповнилися списки 200-х і 300-х окупантів".

Як пише Мілітарний, 28 травня з’являлись повідомлення про захід у порт Бердянська російських кораблів. На одному з відео, опублікованому в соцмережах, на причалі №10 вдалося ідентифікувати скупчення російської військової техніки, яку охороняв зенітний комплекс “Панцирь-С1”.

Видання припускає, що під час сьогоднішнього удару по порту Бердянська українські військові використали нещодавно отримані на озброєння авіаційні крилаті ракети Storm Shadow.

Нагадаємо, з кінця травня в тимчасово окупованому Бердянську почали фіксувати вибухи. 21 травня Управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомило, що в результаті нічного удару Сили оборони успішно вразили штаб одного з підрозділів окупантів у місті.

Бердянська МВА також повідомляла про серію вибухів на об'єктах російських окупантів, які сталися 27-28 травня.

вибухи деокупація бердянськ бавовна

Знак гривні
Знак гривні