У Києві магнолії "збиратимуть" донати на жіночі берці для захисниць на передовій

Учасниці руху VETERANKA разом з представниками благодійного фонду “Парк Перемоги” та працівниками КО «Київзеленбуд» висадили магнолії у сквері імені Марії Заньковецької міста Києва, які допоможуть закупити жіночі літні берці. 

Про це повідомляє Новинарня.

Всього було висаджено п'ять магнолій на вулиці Велика Васильківська у Києві, біля кожного дерева можна знайти таблички з QR-кодом для донатів.

Долучитися до благодійного проєкту можна й онлайн, перерахувавши певну суму, а також вказати свої дані у вікні «Додати напис на табличку», щоб залишити пам’ять про себе у сквері Марії Заньковецької. Кожна магнолія матиме список донорів, він буде внесений до біографії дерева.

photo_2023-04-24_11-34-22.jpg.webp

Фото: Олександра Злуніцина

Одна висаджена магнолія закриває потреби одразу декількох військовослужбовиць руху VETERANKA, які служать на передових позиціях фронту. Серед них – парамедикині, аеророзвідниці, кулеметниці, штурмовички, які понад 17 годин на добу перебувають в окопах, на бойових позиціях в екстремальній місцевості.

Тактичне якісне взуття дасть можливість врятувати більше поранених, крокувати швидше звільненими територіями та не лишити й сліду від позицій ворога.

Крім врахування анатомічних особливостей жіночої стопи, взуття захищає від води, вогню, цвяхів та підтримує гомілкостоп під час перенесенням важких вантажів в амуніції.

На кожне дерево військовослужбовиці та волонтерки руху VETERANKA пов’язали синьо-жовті стрічки.

Раніше у межах проєкту «Парк Перемоги» у Печерському районі висадили платани, що зможуть допомогти пораненим військовим, а 15 сакур прикрасили сквер на нещодавно перейменованій вулиці Героїв полку «Азов» в Оболонському районі.

донати допомога зсу ініціатива екологія

Знак гривні
Знак гривні