Відео дня. Воїни ССО та піхотинці відпрацьовують завдання у "сірій зоні"

Сили спеціальних операцій показали відпрацювання мінометних розрахунків у взаємодії з піхотою проти російських окупантів.

"Вдосвіта на завдання вирушають дві групи Сил спеціальних операцій разом із воїнами однієї з піхотних бригад. Мета – знищення противника (попередньо – морських піхотинців РФ), який окопався у лісосмугах, нанесення максимального ураження його позиціям і техніки.

Одна група вирушає у «сіру зону». Звідти має атакувати ворога фактично у нього під носом. Друга – швидко облаштовує вогневу позицію на контрольованій нами території. Вона має прикрити побратимів, які перебувають у «сірій зоні». І також відпрацювати по інших позиціях ворога, поки той не оговтався від несподіваного ранкового «привітання».

Корегують вогонь з повітря дрони-розвідники. Від кожного воїна вимагається максимальна швидкість і злагодженість роботи. Адже, в будь-який момент підняти в небо своїх «пташок» можуть і російські військові. І згодом росіяни таки приходять до тями та відкривають вогонь…", – йдеться в описі до відео.

піхота спецоперації сіра зона ссо

Знак гривні
Знак гривні