У лавах російських окупантів діють загороджувальні загони – InformNapalm

У російській окупаційній армії є загороджувальні загони. Це, зокрема, підтверджує аудіоперехоплення розмов окупантів, які у своє розпорядження отримала міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm.

"13 березня 2023 року міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm отримала чергову цікаву порцію радіоперехоплень переговорів російських військовослужбовців на одному з найгарячіших напрямків у зоні бойових дій.

Звісно, інформацію, яка має оперативне значення, ми виносити не будемо. Але з того, що можемо оприлюднити на загал сьогодні – короткі перемовини, які, судячи з контексту, підтверджують, що російські війська використовують практику так званих "загороджувальних загонів", які мають під примусом розстрілу з тилу примушувати йти в атаку тих, хто боїться виходити з окопів", – повідомили в InformNapalm.

На аудіозаписі чутно, як один з російських військових каже іншому: «Большой приказ сверху: кто не идет – расстрел на месте».

А його співрозмовник відповідає: «Знаешь, серьезно, без всяких этих, но сейчас если мы не сделаем, нас тут с тобой двоих расстреляют, я тебе честно говорю», – і додає: «Передай группе: если они не пойдут, им п**да».

В InformNapalm зазначають, що підтвердили автентичність цих та багатьох інших записів і довіряють своїм джерелам радіорозвідки.

«Впевнені, що це реальні записи», – повідомили в розвідувальній спільноті.

окупанти тактика м'ясорубки зс рф загороджувальні загони

Знак гривні
Знак гривні