Погода на вихідних: весна близько

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних хоч і буде переважно похмурою, денними плюсовими температурами, подекуди значними, вже на повну натякатиме на наближення весни.

Погода в суботу 18 лютого

У суботу на Закарпатті, в Чернівецькій, Івано-Франківській, а також у південних та південно-східних областях термометри покажуть практично квітневі +9…+11 °С. У Київській, Миколаївській, Полтавській, Черкаській та Чернігівській областях буде майже так само тепло — +7…+9 °С. Найхолодніше буде на сході та північному сході країни: у Дніпропетровській, Сумській, Донецькій, Харківській та Луганській областях стовпчики термометрів не піднімуться вище за +2…+4 °С.

Уночі на заході та північному заході очікується близько +2…+4 °С, в Одеській області, на півдні та в центрі — близько 0 °С, на півночі — до -4 °С, а в Луганській та Харківській областях — до -13 °С.

День буде хмарним із проясненнями, можливі невеликі дощі та мокрий сніг.

Погода в неділю 19 лютого

У неділю найтепліше буде на узбережжі Чорного моря — +11…+13 °С. У решті регіонів погода також буде незвично теплою за лютневими мірками. На Закарпатті, в Чернівецькій та Івано-Франківській областях повітря прогріється до +5…+8 °С, у решті західних регіонів, а також на півночі, півдні, південному сході та в центрі — до +4…+6 °С, на сході та північному сході — до +2…+4 °С. Уночі на більшій частині території України температура становитиме близько 0 °С.

На заході та півночі країни неділя буде похмурою з проясненнями, можливі дощі та мокрий сніг. Якщо ви останнім часом відчуваєте постійну втому та нудьгу, можливо, настав час пропити комплекс вітамінів. Наприкінці зими організм їх особливо потребує, тому проконсультуйтеся з цього приводу з сімейним лікарем.

Погода в понеділок 20 лютого

Масляний тиждень у більшості областей України розпочнеться з мокрого снігу. Лише у південних регіонах та на Закарпатті погода на початку тижня буде без опадів.

Найтепліше буде у південних та південно-західних регіонах — до +6…+8 °С. У більшості областей повітря прогріється до +3…+5 °С. На Донеччині, Луганщині, Харківщині та Сумщині очікується близько 0 °С.

довкілля прогноз погоди весна

Знак гривні
Знак гривні