31 січня у будівлі Європарламенту відбудеться V Форум вільних народів пост-Росії

31 січня 2023 року в будівлі Європейського парламенту (Брюссель, Бельгія) відбудеться V Форум вільних народів пост-Росії (ВНП).

Тема заходу "Імперська Росія: Завоювання, колонізація та геноцид. Перспективи деімперіалізації та деколонізації".

Метою V Форуму ВНП є поглиблення знайомства депутатів Європарламенту, ЗМІ, лідерів громадської думки, дипломатів і політиків країн ЄС з перспективами деколонізації нинішньої Російської Федерації.

Планується докладне роз'яснення, чому Путін та його банда воєнних злочинців є не причиною, а наслідком проблем, корінь яких криється в самій авторитарній та імперській сутності Росії.

"Російська Федерація як терористична держава, імперія, якою керують божевільні воєнні злочинці, і надалі буде створювати постійні загрози, дестабілізацію, гібридні атаки та війни для всіх своїх сусідів та інших країн, а також гнобити, поневолювати та репресувати власних громадян. Тому як екзистенційна загроза для всього людства єдина російська держава має припинити своє існування вже у 2023 році", – наголошують організатори V Форуму ВНП.

Під час заходу обговорюватимуться такі теми:

- перспективи створення вільних і незалежних держав на постросійському просторі, їхньої стабільності та процвітання

- необхідність допомоги та підтримки у звільненні корінних народів і регіонів від імперської кремлівської окупації

- потреба створення конкретних цільових планів підтримки та термінової допомоги у визволенні корінних народів і регіонів від кремлівської окупації з її репресіями та злочинами

- варіанти рішень і стратегій для найбільш контрольованого, конструктивного і ненасильницького демонтажу останньої імперії в Європі (і першої терористичної імперії у світі), що стане справжнім безпрограшним рішенням для всього вільного і цивілізованого світу.

Організатори V Форуму зазначають, що Заходу слід усвідомити, що, по суті, вся "загальноросійська" опозиція є не більше, ніж черговою фалангою імперського Кремля. Більшість організацій і кадрів (так звані "хороші росіяни") є агентами його впливу, завданням яких є створення запасного аеродрому для поновлення терористичного режиму та збереження влади воєнних злочинців.

"Ці псевдоопозиціонери та псевдоліберали не мають права представляти народи та регіони нинішньої Російської Федерації, оскільки вони, по суті, є такими ж імперіалістами, як і Путін (вони просто хочуть змінити прізвище царя)", – йдеться у пресрелізі V Форуму вільних народів пост-Росії.

корінні народи рф розвал росії імперіалізм росія терорист

Знак гривні
Знак гривні