Дітям сподобається. Вийшла перша серія мультсеріалу про пса Патрона (ВІДЕО)

На сторінці Patron The Dog у Youtube 7 січня з'явилася перша серія мультиплікаційного серіалу про героїчні будні знаменитого пса-сапера з Державної служби надзвичайних ситуацій.

У мультсеріалі Патрон, як і в реальності, шукає вибухонебезпечні предмети, використовуючи свій супернюх. У першій серії "Зруйнований міст" пес Патрон розповідає своєму другу коту Тому про свій робочий день. Він отримав сигнал про зруйнований міст, і почув своїм носом небезпеку.

Мультсеріал у захопливій та ігровій формі вчить дітей належному поводженню з мінами та іншими небезпечними для життя "подарунками" від росіян, якими вони вщерть напхали нашу землю.

Перша серія "Пса Патрона" вже здобула безліч схвальних коментарів. Люди у відгуках дивуються, що українці, попри весь жах і тягар війни, продовжують створювати культурний продукт. "Я дуже радий, що українці, незважаючи на війну, продовжують залишатися людьми: співають пісні, знімають мультфільми тощо. Це дуже круто", – йдеться в одному з відгуків.

Анімація і виклад матеріалу у серіалі досить сучасні і будуть цікаві дітям, єдиним мінусом "Пса Патрона" можна назвати його обмежений хронометраж.

Проєкт виконується при підтримці USAID та у партнерстві з UNICEF.

Режисерка анімації: Анастасія Фалілеєва, авторка ідеї та сценаристка: Саша Рубан.

Мультфільм також містить англійські та польські субтитри.

пес патрон мультфільм війна мистецтво війна діти

Знак гривні
Знак гривні