Де шукати місце для роботи під час відключень світла (КАРТА)

Телеграм-канал Digital masons опублікував корисну інформацію для тих, хто шукає, де можна попрацювати з ноутбуком під час відключень електроенергії.

По-багатому: коворкінги Києва. Чимало з них придбали генератори та старлінки. Мапа ниже.

photo_2022-12-16_18-26-55.jpg


По-державному: пункти незламності. Поки не зовсім відомо чим закінчиться срач з тими пунктами, облаштованими містом, але на карті є і місця від бізнесу: кафе, заправки, пункти видачі Rozetka тощо. Уточнення: в пунктах незламності, організованих державою, працювати з ноутами не дозволяють.

По-агентськи: агенство Stroom створило свою карту пунктів незламності, туди можна додатися, якщо ви представляєте бізнес, що пускає людей з ноутами попрацювати. Карта ще менша за попередню, але тут зібрані місця не тільки Києва, а й Львова та Рівного.

По-лунівськи: ще одна карта закладів України, що працюють під час відключень. Карта постійно оновлюється, тепер там є і коворкінги, а також відгуки відвідувачів.

По-київськи: кажуть, що аналогічна карта для Києва є в додатку Київ Цифровий й працює вона оффлайн. Уточнення: карта є, але не працює оффлайн.

По-зручному: SVITLOSPOT - сайт-каталог коворкінгів в різних містах України, одразу з цінами й корисною інформацією в одному місці

По-телеграмному: інформацію щодо пунктів незламності зробили доступною в боті @nezlamnistbot.

Корисне: застосунок "Світло", який може показувати чи є світло вдома або за будь-якою іншою адресою, згідно з графіками відключень.

До того ж Нацбанк разом з комерційними банками зробив карту працюючих банкоматів та відділень – теж буде корисно.

відключення світла коворкінги бізнес пункти незламності

Знак гривні
Знак гривні