Конор Кеннеді – член сім'ї 35-го президента США – розповів, що воював в Україні

28-річний Конор Кеннеді, який є сином племінника 35-го президента США Джона Кеннеді, заявив, що захищав Україну в лавах Інтернаціонального легіону.

Кеннеді опублікував у своєму Instagram допис, у якому розповів, що був глибоко зворушений тим, що відбувається в Україні, і хотів допомогти. За його словами, почувши про Інтернаціональний легіон, «я знав, що піду, і наступного дня прийшов у посольство, щоб записатися».

Кеннеді написав, що назвав своє справжнє ім'я тільки одній людині, тому що не хотів особливого ставлення до себе, і не казав про своє рішення членам сім'ї та друзям, окрім однієї людини.

2a91a8390673ea53b6fba1dc8d671cba.webp

Конор Кеннеді. Фото:jconorkennedy/Instagram

Він написав, що його друзі в Україні знають, чому він мав повернутися, і що він завжди буде перед ними в боргу. Кеннеді додав, що його побратими, які приєдналися до Інтернаціонального легіону з різних країн, — найхоробріші люди, яких він будь-коли зустрічав, і справжні борці за свободу: «Як і громадяни, яких я знаю, багато хто з яких втратив усе в довгій боротьбі проти олігархату і за демократичну систему. Вони знають, що це не війна між рівними, це революція».

Наприкінці повідомлення Кеннеді написав, що війна Росії проти України «визначить долю демократії в цьому столітті», і закликав підтримати Київ, приєднуючись до легіону, відправляючи ліки або допомагаючи на кордоні.

«Щодня люди там жертвують усім заради тривалого миру, і вони не повинні бути самі», — додав він.

Снимок экрана 2022-10-21 160509.png

Фото: jconorkennedy/Instagram

Конор — письменник і музикант, він представник впливової в Америці династії Кеннеді. Його батько, Роберт Френсіс Кеннеді-молодший — третій з одинадцяти дітей Роберта Френсіса Кеннеді-старшого, брата 35-го президента США. Покійний дідусь Конора — колишній сенатор і генеральний прокурор США.

Джерела: NV.ua, Суспільне

інтернаціональний легіон україна-сша кеннеді

Знак гривні
Знак гривні