Погода на вихідних: осінній температурний калейдоскоп

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідні здивує українців розмаїттям. У південні та східні області ніби ненадовго повернеться літо, у центрі та на півночі країни очікується «репетиція» бабиного літа, а ось мешканцям деяких західних областей доведеться діставати рукавички.

Погода у суботу 17 вересня

У Криму, Одеській та Херсонській областях у суботу буде по-літньому тепло — до +26…+28 °С вдень. У Донецькій, Луганській, Харківській, Миколаївській, Дніпропетровській та Запорізькій областях термометри покажуть +23…+24 °С, на півночі та в центрі — +18…+21 °С. На заході країни буде набагато прохолодніше — +13…+16 °С.

У всіх областях України, крім східних, у суботу пройдуть грози.

Погода в неділю 18 вересня

У неділю тепла погода затримається у Криму, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій та Харківській областях — удень тут очікується +26…+28 °С. А ось у Тернопільській та Івано-Франківській областях похолодає до +10…+12 °С. В інших регіонах температурні показники перебуватимуть у межах сезонної норми: +13…+15 °С — на заході країни, +18…+20 °С — у центрі та на півночі.

Дощі з грозами пройдуть по всій Україні.

Погода у понеділок 19 вересня

Початок нового тижня у західних областях буде дощовим та прохолодним — +10…+14 °С. На решті території України погода на початку тижня відповідатиме кліматичній нормі: на півночі та в центрі — +15…+17 °С, на сході та півдні — +18…+20 °С. У Чернігівській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Закарпатській та Чернівецькій областях пройдуть дощі, на решті території буде ясно.

довкілля прогноз погоди осінь

Знак гривні
Знак гривні