В InformNapalm виклали списки педагогів РФ, які прибувають у школи окупованої Луганщини

Джерела міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm з окупованої Луганщини передали нові списки 173 осіб, які мають прибути до 1 вересня у відрядження з РФ “на тривалий час”, щоб проводити навчання українських дітей в дусі рашизму.

Враховуючи, що вони планують відрядження “на довгий термін”, то, ймовірно, їм видаватимуть для проживання квартири українців, які були змушені лишати свої домівки через російську агресію, зазначили в InformNapalm.

"Публікуємо відкрито цю інформацію, щоб рашистські педагоги усвідомлювали відповідальність за сприяння в окупації української території та промивку мізків українських дітей.

Закликаємо цих педагогів відмовитись від виконання цієї ганебної ролі окупантів під будь-якими приводами. Незаконний перетин кордону буде мати для цих людей кримінальні наслідки після перемоги України у війні та відновленні своєї територіальної цілісності", – йдеться у повідомленні розслідувальної спільноти.

Списки педагогів РФ, які прибувають насаджувати рашизм в школи окупованої Луганщини, можна подивитися за цим посиланням.

рашизм луганщина окуповані території

Знак гривні
Знак гривні