ЗСУ вразили HIMARS пункти окупантів у Мелітополі, знищено понад 100 російських солдатів, – мер Федоров

У ніч на 8 серпня ЗСУ завдали ударів по пунктах тимчасової дислокації ворожих військ на промислових майданчиках у Мелітополі.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Сьогодні вночі високоточними ракетами HIMARS було нанесене вогневе ураження по пунктах тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках в різних районах міста Мелітополя.

За попередніми підрахунками знищена значна кількість військової техніки. Понад 100 російських солдатів, які в цю ніч перебували в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзона, а їхні батьки вже обирають модель та колір автомобіля Lada", – йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією Івана Федорова, на минулому тижні значну частину ПВО російські окупанти передислокували з Мелітополя до Херсона.

За словами мера Мелітополя, сьогоднішня ніч – найбільш результативна та свідчить, що наявні ворожі підрозділи ПВО вже не спроможні чинити опір HIMARS.

"Послаблення системи ПВО створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку", – резюмував міський голова.

HIMARS мелітополь втрати ворога окуповані території

Знак гривні
Знак гривні