ЗСУ знищили ешелон з російською технікою та військами на Херсонщині

В оперативному командуванні «Південь» підтвердили влучання по ешелону з російською технікою та військами біля залізничної станції Брилівка на Херсонщині.

«Нашою авіацією завдано два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійськими підрозділами [...] завдано удар по ворожих станціях радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки. Також отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районі залізничної станції Брилівка. Втрати дорозвідуються», — йдеться в повідомленні ОК "Південь".

Раніше радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив про удар по залізничному вокзалу у селищі Брилівка.

«В області знищено один із важливих логістичних вузлів окупанта – залізничний вокзал у Брилівці. Росіяни якраз притягнули туди техніку та боєкомплекти – все згоріло. Дещо навіть не встигли розвантажити. Люди повідомляють про гучні вибухи та детонацію. Ймовірно є влучання й у нафтобазу. Багато орків залишилось без рук і ніг», – написав він у фейсбуці.

Загалом за 31 липня ЗСУ на півдні знищили 52 росіян, чотири танки, дві самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», самохідну артустановку, вісім одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також чотири склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

зсу херсонщина контрнаступ

Знак гривні
Знак гривні