"Нуль сумнівів щодо необхідності навалювати росіянам", – військовий експерт про поточні цілі України й РФ

Експерт Національного інституту стратегічних досліджень Микола Бєлєсков пише про поточні цілі України та Росії й роль Заходу у їхньому досягненні.

"Ціль Московії – використовуючи схильність частини еліт Заходу до компромісу/дипломатії тут і зараз, ослабити готовність України до спротиву, щоб це своєю чергою ослабило частину еліт Заходу, які налаштовані рішуче щодо Московії, щоб це своєю чергою підштовхнуло Україну до врегулювання на вигідних Московії умовах.

Ціль України – не піддаємося на ці спроби Московії пограти на різних підходах серед еліт Заходу і нестримно навалюємо Московії, чим даємо рішучій частині еліт Заходу аргументи посилювати Україну і ставити на місце тих на Заході, хто за компроміс тут і зараз.

Ситуація зараз дуже хитка в настроях на Заході. І будь-яке наше коливання в бік сумнівів щодо необхідності навалювати руSSні тут і зараз може схилити шальки терезів не в наш бік.

Тому нуль сумнівів. Віра в сили оборони й безпеки України, які роблять свою справу, а ми підтримуємо інформаційно на Захід", – зазначає експерт.

стратегія захід війна

Знак гривні
Знак гривні