Генштаб ЗСУ запустив мобільний застосунок "Русский корабль иди нах@й" про втрати ворога

Софтверна компанія Alty та Генеральний штаб ЗСУ розробили мобільний трекер втрат окупанта, повідомляє Генштаб ЗСУ

Застосунок відображає актуальну статистику по втратах особового складу та військової техніки рф у лайв-режимі, і містить набір зручних віджетів, розповіли у Генштабі.

"5 травня 2022 р. – софтверна компанія Alty за підтримки Генерального штабу Збройних Сил України запустила мобільний застосунок на платформі iOS під назвою «Русский корабль иди нах@й» (далі – РКИН). Застосунок містить зручний віджет, який можна розмістити на головному екрані свого смартфону для миттєвого перегляду інформації. Усі дані, відображені у віджеті, ретельно збираються фахівцями Генерального штабу Збройних Сил України з перевірених джерел.

279331938_309739294672489_2411889764506122703_n.jpg

Для себе можна обрати один з трьох варіантів віджетів за розміром, який буде розміщений на головному екрані вашого смартфона: маленький – відображає дані про втрати особового складу; середній – показує дані не лише про втрати особового складу, а й про втрати великої військової техніки; великий – охоплює всю інформацію про ворожі втрати, вказані на головному екрані застосунку.

Сам застосунок є дуже простим у користуванні. Головний екран відображає кількість втрат по окремих категоріях. Напівкільця у синього кольору демонструють співвідношення знешкодженої ЗСУ техніки ворога до кількості техніки противника, поблизу кордонів України, яка зафіксована станом на початок широкомасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року і потенційно залишається на території України (напівкільця жовтого кольору).

Серед додаткових опцій в застосунку РКИН є мапа актуальних сповіщень про повітряну тривогу в Україні, а також можливість перерахувати кошти на підтримку ЗСУ. Версія для Android-пристроїв очікується згодом", – йдеться у повідомленні.

втрати ворога технології зсу

Знак гривні
Знак гривні