Російський солдат здався ЗСУ разом із танком

Російський солдат здав Збройним силам Україну танк за винагороду і здався сам. Про це повідомив радник міністра МВС Віктор Андрусів.

275964682_10159897909909146_6248175257357333497_n.jpg

Фото: фб-сторінка Віктора Андрусіва

«Як це відбувалось. Вже кілька тижнів в Нацполі ідентифікували телефони, якими користуються росіяни. Це українські номери. На ці телефони ми регулярно присилаємо смс, як здатись в полон і здати техніку.

Кілька днів назад нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце, куди під'їхати. Він під'їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засада. Після цього спецназівці його затримали. Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому. Смислу воювати він не бачив. Додому повернутись не міг, оскільки командир сказав, що розстріляє і спише на бойові втрати. Міша розповів, що їсти практично не залишилось, управління військами хаотичне і практично відсутнє. Деморалізація колосальна.

Що з Мішою? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни й можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем.

Так, що "русские сдаются". Ще й з технікою», – розповів Андрусів.

танки російська армія полон війна

Знак гривні
Знак гривні