Втрати ворога в Чорнобаївці, спалені гелікоптери: фото в гарній якості

Українські військові знищили ворожу техніку в селищі Чорнобаївка поблизу Херсона.

Система NASA Fire Information for Resource Management System (FIRMS), яка відстежує великі пожежі по всьому світу, зробила світлини знищеної російської техніки в Міжнародному аеропорту «Херсон» в селищі Чорнобаївка поблизу Херсона, повідомляє CNN.

14 березня супутникові знімки від Maxar Technologies показали низку російських військових гелікоптерів в аеропорту, а на його околицях також були помітні десятки ворожої військової техніки. Унаслідок артилерійських обстрілів були знищені принаймні три російські гелікоптери у самому аеропорту. Також постраждали декілька військових машин, поблизу аеропорту.

Варто додати, що точна кількість знищеної техніки невідома.

Наприклад, журналіст Юрій Бутусов зазначає, що було знищено не менше семи військових гелікоптерів.

"Розгром російської армійської авіації на авіабазі Чорнобаївка під Херсоном 15 березня. Блискучий удар української артилерії за місцем базування російських вертольотів, які бомбардують Миколаїв, Одесу та інші міста. Росіяни недооцінили здатність ЗСУ дотягнутися і точно накрити авіабазу. Знищено не менше семи російських вертольотів вартістю понад 130 мільйонів доларів, це не рахуючи ймовірних бойових ушкоджень. Це вже другий ефективний артилерійський обстріл Чорнобаївки – 7 березня стоянка російських вертольотів була накрита вперше. Приголомшлива ефективність".

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Нагадаємо, що 7 березня Командування морської піхоти повідомляло про знищення ворожої техніки в селищі Чорнобаївка. «Знищено від 30 вертольотів ворога, а ще жива сила та техніка. Минулої доби, на підступах до Миколаєва знищено 3 колони ворога, українські захисники захопили трофеї, велику кількість боєкомплекту, колісну техніку, 7 одиниць гаубиць Д-20», – йшлося у повідомленні.

окупанти війна херсонщина

Знак гривні
Знак гривні