Тримайся, Херсоне! Не втрачай своєї гордості і впертого характеру! – міський голова Херсона

Незважаючи на тимчасову окупацію міста, люди Херсона продовжують протистояти намаганням росіян встановити контроль над містом.

Зокрема, міський голова Ігор Колихаєв запевнив, що ситуація під контролем.

"Тримайся, Херсоне! Не втрачай своєї гордості і впертого характеру! Ми вистоїмо і переможемо, завдяки силі нашого духу!" – написав він на особистій сторінці у Facebook.

Міський голова знову закликав довіряти офіційним джерелам інформації та повідомив, що міськводоканал ніхто не захоплював, служби відновлюють системи забезпечення міста.

«Херсон молиться за Миколаїв. Усіх слів підтримки та захоплення стійкості його містян буде мало. Але ми обов'язково допоможемо ділом, як тільки буде така можливість».

Місцеві активісти Херсона також закликають не здаватися та чинити супротив окупантам.

херсонці.png

Херсонці героїчно відстоюють свої права на українську владу в місті. Регулярно демонструючи небажання бути під контролем агресора. Раніше, Генеральний штаб ЗСУ повідомляв, що окупанти намагаються запровадити адміністративно-поліцейський режим на тимчасово окупованих територіях, для чого до Херсонської області введені підрозділи Росгвардії, що здійснили неправомірне затримання понад 400 громадян України.

Очевидно, що план створення власних адміністрацій окупанти намагатимуться реалізувати на всій території України

Нагадаємо, що вже писали, що проукраїнські мітинги охопили всю окуповану Херсонщину і росіяни не мають уявлення, що робити з окупованими територіями

окупація війна херсонщина

Знак гривні
Знак гривні