Створено спецпідрозділ Інтернаціонального легіону при ГУР МО України, він вже виконує бойові завдання

При ГУР МО України створено окремий спецпідрозділ Інтернаціонального легіону оборони України. Спецпідрозділ вже приступив до виконання бойових завдань з протидії російській агресії.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України бригадний генерал Кирило Буданов висловлює подяку кожному з бійців за намір захищати українську землю, наших людей, жінок, дітей, нашу державу. Він підкреслює, що в цей важкий час будь-яка допомога є на вагу золота, і Україна високо цінує дружнє й братське плече, підставлене у скрутну хвилину.

“Сьогоднішня війна ведеться не лише проти України, а й проти всього вільного світу, проти правового устрою людства, що головною умовою миру визначає право націй і країн на свободу і самовизначення, недоторканність територіальних кордонів держав. Злочинний путінський режим вирішив повторити долю Гітлера і Третього Рейху: вдався до тотальної загарбницької війни з масовим вбивством цивільного населення”, – наголошує Кирило Буданов.

Нагадуємо, що Україна продовжує формування Інтернаціонального легіону оборони України. На сьогодні виявили бажання стати до його лав добровольці й ветерани з 52 країн світу. Їхня кількість вже перевищила 20 тисяч. Це переважно досвідчені бійці, які брали участь у багатьох миротворчих кампаніях у різних куточках світу.

Поповнення підрозділу Інтернаціонального легіону при ГУР МО України триває.

іноземний легіон специ гур

Знак гривні
Знак гривні